ЖИТТЯ

У Переяславі ліцеїсти зібрали понад 13 тисяч для захисників

У Переяславі школярі збирали гроші для ЗСУ. Передали їх місцевим волонтерам.

Цьогоріч у Переяславі 1 вересня у навчальних закладах пройшло під гаслом “Замість квітів – допомога ЗСУ”. Таким чином школярі збирали гроші для потреб захисників. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Інформатор.

Учням Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи у скриньку, яку спеціально встановили для збору коштів, вдалося зібрати 10 тисяч 706 гривень 50 копійок. Гроші вони передали місцевим волонтерам, які в клубі мікрорайону Трубайлівка на прохання бійців ЗСУ виготовляють маскувальні сітки. “Донати” використають на придбання матеріалів для маскувальних сіток.

Охочі долучитися до цієї акції можуть перерахувати гроші на рахунок: 4731 2196 4635 9509 (Дейнега Т.І.).

Восьмикласники Переяславського ліцею “Патріот” зібрали 2 тисячі 800 гривень, солодощі, чай, консервацію, засоби гігієни, шкарпетки, малюнки. Все це передали місцевому волонтеру Руслану Стародубу.

Нагадаємо, що студент університету Переяслава повернувся з російського полону з пораненням. Як йому допомогти, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору