ЖИТТЯ

У Переяславі 18 вересня поліція виявила кількох ухилянтів від призову

Як минуло 18 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:45. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Правоохоронці зупинили авто, водій якого перебуває у розшуку Бориспільським РТЦК та СП. Про це повідомили ініціатора розшуку.

11:12. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили чоловіка, який перебуває у розшуку Олександрійським відділом поліції за ст. 210 КУпАП (Порушення військовозобов’язаними чи призовниками законодавства про загальний військовий обов’язок і військову службу). Про це повідомили ініціатора розшуку.

14:40. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Патрульні зупинили авто Volkswagen Passat. При перевірці документів у водія виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію та номерний знак, зареєстрований на інше авто. За цим фактом триває перевірка.

15:08. Переяслав. Правоохоронці зупинили екскаватор, виявили, що у водія посвідчення машиніста-тракториста має ознаки підробки. Інформацію перевіряють.

18:53. Леляки (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що вночі у неї викрали автомобіль ВАЗ-2109. Запідозрила свого чоловіка, з яким зараз не живе. Зрештою інформація не підтвердилася, оскільки, як виявилося, заявниця сама передала авто чоловікові. Правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд справи.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Леляках (Студениківська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 вересня на Переяславщині сталася смертельна ДТП. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору