ЖИТТЯ

На Переяславщині поліцейські зупинили жінку з мішком конопель

Як минуло 19 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 41 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:24. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив знайомий чоловік. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:55. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 25 тисяч гривень. За цією справою триває перевірка.

11:27. Гланишів (Переяславська ТГ). Патрульні зупинили жінку 1979 р.н. з мішком із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

11:45. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник розповів, що у будинку, за яким доглядає, виявив крадія. Той, мовляв, протягом кількох днів проникав до приміщення через вікно та викрадав побутові речі й продукти. Відомо, що крадіжки скоював чоловік 1960 р.н., який перебуває на обліку у психіатра.

13:42. Кавказ (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто LADA та ВАЗ-2106. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:00. Переяслав. Жінка поскаржилася, що через відчинене вікно із салону автівки її мами ВАЗ-2106 хтось викрав документи та гроші. Правоохоронці проводять перевірку.

17:55. Переяслав. Працівниця ветеринарної аптеки повідомила, що покупець викрав із касового апарату близько 20 тисяч гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:13. Переяслав. Патрульні виявили у хлопця 2006 р.н. наркотичну речовину, зовні схожу на канабіс. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 18 вересня у Переяславі поліція виявила кількох ухилянтів від призову. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору