ЖИТТЯ

На Переяславщині поліцейські зупинили вантажівку, водій якої був “під наркотиками”

Поліцейські зупинили вантажівку на трасі Київ-Харків. Водій був у стані наркотичного сп’яніння.

20 вересня близько полудня на 84-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу Студениківської громади патрульні поліції за орієнтуванням зупинили вантажівку DAF. Під час спілкування з 35-річним водієм інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння: звужені зіниці очей, які не реагували на світло, виражене тремтіння пальців рук. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Поліцейські запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі, той погодився. Висновок лікаря-нарколога підтвердив, що водій перебуває під впливом амфетаміну та марихуани.

Правоохоронці склали на керманича протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та відсторонили від керування автомобілем.

Нагадаємо, що 21 вересня на Переяславщині зіткнулися вантажівка та легковик, один із водіїв загинув на місці. Деталі – тут.

Фото: патрульна поліція Борисполя

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору