ЖИТТЯ

На Переяславщині зіткнулися вантажівка та легковик: один із водіїв загинув на місці

На Переяславщині сталася смертельна ДТП. Легковик зіткнувся з вантажівкою.

21 вересня близько полудня на автодорозі між селами Велика Каратуль і Чирське Переяславської ТГ сталась серйозна ДТП. Легкове авто Opel Vectra зіткнулося з вантажівкою Volvo. Водій легковика, житель села Велика Каратуль 1975 р.н., загинув на місці. Тіло деблокували рятувальники. Водію вантажівки 1982 р.н. із Чернігівської області надали медичну допомогу. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

За попередніми даними від поліції, легковик рухаючись у напрямку села Чирське не врахував дорожньої обстановки, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу. Таким чином допустив лобове зіткнення із вантажівкою.

За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило до смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень).

Нагадаємо, що 18 вересня на Переяславщині сталася смертельна ДТП, легковик зіткнувся з трактором. Деталі – тут.

Фото надали у ДСНС

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору