ЖИТТЯ

У Переяславі у двох чоловіків та дівчини поліцейські виявили наркотики

Як минуло 20 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:22. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що до магазину прийшов п’яний знайомий та вчиняє сварку і не дає працювати. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:47. Переяслав. Заявник повідомив, що на парковці із салону авто Volkswagen Jetta викрали сумку з гаманцем та мобільний телефон. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

20:15. Переяслав. Чоловік повідомив, що перейшов за посиланням на сайт “Дія Єдопомога” та авторизувався на ньому через власний онлайн банк. Через деякий час з його картки списали 24 тисячі 980 гривень. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

20:22. Переяслав. Правоохоронці затримали чоловіка 1972 р. н., у якого під час поверхневої перевірки виявили поліетиленовий пакет білого кольору із зеленою речовиною зовні схожою на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21:33. Переяслав. Патрульні зупинили чоловіка 1985 р. н., у якого виявили пакетик із 2 грамами амфетаміну. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309.

21:47. Переяслав. Заявник повідомив, що зять змінив у будинку замки та не пускає в середину. Чоловік звернувся з метою інформування.

22:41. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомий чоловік ходить під вікнами та стукає у двері. Відомо, що заявниця перебуває на обліку у лікаря психіатра та неодноразово здійснювала подібні виклики до поліції.

23:18. Переяслав. Надійшло повідомлення, що під час перевірки документів у дівчини, остання повідомила, що має при собі наркотичну речовину – 1 грам амфетаміну. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 18 вересня у Переяславі на Гімназійній поліцейські виявили у водія екскаватора посвідчення з ознаками підробки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору