ЖИТТЯ

Вовчків першим вилетів із Кубка Переяславщини з футболу: “Дніпро” його розгромив

“Дніпро”, “Матадор” та “Переяслав” уже у півфіналі Кубка з футболу. Вовчків покидає турнір першим.

23 вересня відбувся другий тур групового етапу Кубка Переяславщини з футболу. У групі А дівичківський “Дніпро” на виїзді впевнено переміг Вовчків (Переяславська ТГ) 3:0. Таким чином вовчківчани, зазнавши другої поразки, вилетіли з турніру. А “Дніпро” та дем’янецький “Матадор” забезпечили собі плей-оф. У групі Б “Переяслав” вдома переміг Яготин 2:1, і з 6 очками точно виходить до півфіналу з першого місця. Інформатор розповідає деталі.

Можна сказати, що Вовчків став жертвою групи смерті. Хтось із трьох найкращих команд Переяславщини, які волею жеребу опинилися в одній групі, точно не потрапив би до півфіналу. Але гра, яку показали Вовчків та “Дніпро”, ніяк не відповідає статусу топових команд. Суперники просто товклися на полі, ігрового задуму не простежувалося, комбінувати практично не вдавалося, було багато браку. Ще й голів тривалий час не було.

У підсумку цей матч зробив дніпрянин Максим Черненко. На 43 хвилині він пройшов своїм правим флангом, пробив, Богдан Рева зреагував, але першим на добиванні опинився Петро Висоцький – 1:0 на користь гостей. У середині другого тайму Черненко знову пролетів флангом, прострілив, а Дмитру Марченку залишалося переправити м’яч у ворота – 2:0. Після цього продовжувати матч просто не було сенсу, господарі прийняли свою поразку. “Дніпро” ж на куражі ще й пенальті заробив, його реалізував Висоцький.

Досить класний сезон Вовчків завершив на мінорній ноті. Не дивуйтеся, але востаннє ця команда перемагала на полі ще у 12 турі чемпіонату 12 серпня – на виїзді у “Переяслава” 2:1. Після того були поразка від “Дніпра” 3:5, технічна перемога над Циблями (Циблівська ТГ), поразка від дем’янецького “Матадора” у Кубку 2:3 та ось цей результат із “Дніпром”. До того ж, зі всіх шести команд, які беруть участь у Кубку, наразі лише Вовчків втратив шанси на плей-оф.

А ось “Дніпро” та “Матадор”, у яких по 3 очки, вже точно у півфіналі. Через тиждень у очному матчі на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі вони визначать, хто посяде перше місце, а хто друге. Для першого місця “Дніпру” вистачить і нічиєї, оскільки дівичківці мають кращу різницю м’ячів – +3 проти +1. Той, хто стане другим, у півфіналі потрапить на “Переяслав”.

“Переяслав” після технічної перемоги над “Буртами” (Переяслав) здобув ще одну вже на полі – над Яготином. Щоправда, й тут удача усміхнулася головній команді нашого міста – гості ледве зібрали стартову одинадцятку. Тож “Переяслав” цим скористався – він просто був переконливішим. Але те, що проти суперника в такому складі допустив інтригу, – це вже неприємний дзвіночок.

Наприкінці першого тайму Артем Аландарєв ударом головою після подачі з кутового вивів господарів уперед. Проте Яготин відразу відігрався. У другій половині “Переяслав” багато атакував та створював небезпечні моменти, тож гол Владислава Столяренка цілком логічний та справедливий. Та все ж до матчу із “Матадором” або “Дніпром” реалізацію потрібно підтягнути.

Другу путівку у півфінал із цієї групи наступної суботи розіграють Яготин та “Бурти”. У обох зараз по 0 очок. Якщо очний поєдинок переможця не визначить, то за кращою різницею м’ячів далі пройде Яготин. У нього вона мінус 1, а у “Буртів” – мінус 3 через технічну поразку.

Підсумуємо турнірними таблицями:

Група А

  • “Дніпро” – 1 матч – 1 перемога – 3 очки – 3:0 за м’ячами
  • “Матадор” – 1 матч – 1 перемога – 3 очки – 3:2
  • Вовчків – 2 матчі – 2 поразки – 0 очок – 2:6

Група Б

  1. “Переяслав” – 2 матчі – 2 перемоги – 6 очок – 5:1
  2. Яготин – 1 матч – 1 поразка – 0 очок – 1:2
  3. “Бурти” – 1 матч – 1 поразка – 0 очок – 0:3

Нагадаємо, що тиждень тому в емоційному поєдинку “Матадор” переміг Вовчків 3:2. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору