ЖИТТЯ

Жителі Переяславщини втрачають із карток десятки тисяч гривень: активізувалися шахраї

Як минуло 23 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 23 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:12. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що хтось розбив вікно у її будинку. Вирішила, що її намагалися обікрасти. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

14:04. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що до її будинку хтось проник, зірвавши дверний замок, та викрав металевий посуд. Поліціянти відібрали заяву та пояснення.

14:26. Мазінки (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилась, що їй зателефонували невідомі, які представилися працівниками банку. Сказали, що вночі хтось намагався зняти її гроші, тому необхідно надати 5-значний код. Коли вона це зробила, з рахунку зникли близько 21 тисячі гривень. Згодом заявниця повідомила, що поліції не потребує.

14:45. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Renault Kengo та Renault Express. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:43. Переяслав. Чоловік поскаржився, що його побив знайомий. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

19:34. Переяслав. Заявниця повідомила, що з однієї її банківської картки хтось зняв 32 тисячі 718 гривень, а з іншої – невідому їй суму, бо картку заблокували. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). 

19:57. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік поскаржився, що буянить його п’яна дружина. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали письмову заяву. Жінка пішла у невідомому напрямку.

22:37. Переяслав. Заявник повідомив, що бродячі собаки пошкодили його авто Honda CR-V. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 22 вересня жінка поскаржилась поліції, що хтось викопав моркву на її городі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору