ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що хтось викопав моркву на її городі

Як минуло 22 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 22 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:55. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що вночі у неї на городі хтось викопав моркву. Поліціянти зібрали пояснення, проводять перевірку.

10:58. Гребля (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки зникли 49 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

11:41. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між бетоновозом та автомобілем Mazda 6. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:41. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що буянить її п’яний чоловік, хапається за сокиру. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, склали тимчасовий припис.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 21 вересня у Переяславі у велосипедиста знайшли канабіс, а чоловік та жінка обікрали супермаркет. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору