ЖИТТЯ

У велосипедиста знайшли канабіс, а чоловік та жінка обікрали супермаркет: як минуло 21 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 21 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:56. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що у його будинку хтось розбив вікна, вибив двері та зламав замки. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

12:17. Переяслав. Надійшло повідомлення, що із супермаркету чоловік та жінка викрали продукти харчування на суму близько 300 гривень. Їх зафіксували камери відеоспостереження. За цим фактом триває перевірка.

12:50. Переяслав. Поліціянти зупинили чоловіка 1986 р.н., який їхав велосипедом. При поверхневій перевірці у нього виявили зелену подрібнену речовину, схожу на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

23:35. Переяслав. Жінка повідомила, що її донька 2011 р.н. о 20:40 пішла гуляти з подружкою, але досі не повернулася, на дзвінки не відповідає. Згодом стало відомо, що дівчина залишилася ночувати в подруги, після цього прийшла додому.

Нагадаємо, що 21 вересня на Переяславщині зіткнулися вантажівка та легковик, один із водіїв загинув на місці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору