ЖИТТЯ

Кидався із косою, побила по голові: на Переяславщині поліція фіксує сусідські конфлікти

Як минуло 24 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:51. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що у неї викрали електролічильник, який був розміщений на будинку. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

16:28. Переяслав. Медики повідомили, що до лікарні доставили жінку з травмами голови. Попередньо, її побила сусідка. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

17:47. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що на неї кидається сусід із косою, який має психічні розлади. Відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

19:30. Переяслав. Заявниця повідомила, що чоловік підпалив траву та втік на автомобілі Renault. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, пропатрулювали територію для виявлення авто.

21:16. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік розповів, що до його квартири хтось проник, навів безлад та викрав документи на житло. Правоохоронці знайшли документи та повернули власнику. Відібрали заяву про нерозгляд справи.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що жителі Переяславщини втрачають із карток десятки тисяч гривень, активізувалися шахраї. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору