ЖИТТЯ

Крадіжка, ДТП та “побиття”: як минуло 26 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 26 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:54. Переяслав. Жінка повідомила, що автівкою наїхала на каналізаційний люк. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:34. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто ВАЗ та Nissan TIIDA. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

19:52. Виповзки (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що з його гаража викрали дві болгарки, два подовжувача, зварювальний напівавтомат та бензопилу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

27 вересня, 3:13. Переяслав. Заявник повідомив, що його побили двоє знайомих. Поліціянти склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

4:45. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього з кишені зникли ключі від авто. Підозрює двох знайомих, з якими попередньо була сутичка. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Горбанях (Ташанська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 25 вересня на Переяславщині у будинку виявили труп жінки, підозрюваного у вбивстві затримали. Детальніше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору