ЖИТТЯ

На Переяславщині у будинку виявили труп жінки: підозрюваного у вбивстві затримали

Як минуло 25 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 25 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:16. Помоклі (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що у будинку виявили труп жінки 1977 р. н., з ознаками насильницької смерті. Тіло знайшов її співмешканець. Його затримали та підозрюють у вбивстві. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого).

9:33. Горбані (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що з його банківської картки зняли 12 тисяч 290 гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190  (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

9:46. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі невідомі викрали кабель зв’язку. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

13:20. Переяслав. Жінка повідомила, що їй стукають у ворота та погрожують розправою та вбивством. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:43. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у супермаркеті викрали товар на 2 тисячі 500 гривень. Факт крадіжки не підтвердився. Правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

26 вересня, 2:55. Переяслав. Чоловік повідомив, що на його подвір’я проникли невідомі та намагаються потрапити у будинок, стукають у вікна та двері. Прибувши на місце події, правоохоронці підозрілих осіб не виявили. Заявник від написання заяви та пояснення відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 25 вересня на Переяславщині поліція фіксувала сусідські конфлікти. Детальніше про це – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору