ЖИТТЯ

У Переяславі для дітей із “Берізки” провели урок безпеки

У садочку Переяслава провели урок безпеки. Як це було?

26 вересня у Переяславі у дошкільному навчальному закладі №7 “Берізка” команда юних пожежників-рятувальників “Друга зміна” гімназії №2 провела урок безпеки. Про це повідомляє Інформатор.

На подвір’ї зібралися вихованці садочка разом із вихователями. Рятувальники ознайомили малечу із пожежною машиною, озброєнням рятувальників та засобами їхньої праці. Учасники “Другої зміни” провели з дітлахами виховну бесіду щодо правил безпеки життєдіяльності та виконали руханку.

Провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня розповів Інформатору, що сьогодні для вихованців “Берізки” залучили пожежний автомобіль, щоб вони ознайомилися з пожежним обладнанням, посиділи за кермом пожежного транспорту та пофотографувалися. Адже це дасть їм більше знань з пожежної безпеки і принесе більше позитивних вражень та емоцій.

Рятувальники ознайомили малечу із пожежною машиною, озброєнням рятувальників та засобами їхньої праці

Дітлахи мали змогу відчути себе справжніми пожежниками

Юні пожежники провели для дітвори руханку

Учасники “Другої зміни” провели з дітлахами виховну бесіду щодо правил безпеки життєдіяльності

Наприкінці дітлахи фотографувалися з пожежною машиною

Малечі дуже сподобався урок безпеки

Нагадаємо, що 26 вересня на Переяславщині сталася пожежа, загорілась сушарка зерна. Детальніше про це – тут.

Валерія Бобровська

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору