ЖИТТЯ

Погода на 28 вересня: у Переяславі температура сягатиме 26 градусів

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 26 градусів.

У четвер, 28 вересня, у Переяславі протягом всього дня буде сонячно. Мінімальна температура повітря буде вранці – 13 градусів тепла. Максимальна вдень – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 39 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 28 вересня – 11 годин 52 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:48, а захід – о 18:40.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1924 році – 29,3 градуса тепла, а найнижчу в 1906-му – 1,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

Якщо гусак лапу підіймає – до холоднечі, на одній нозі стоїть – до морозу, полощеться у воді – на тепло, дзьоб під крило ховає – до ранньої зими. Якщо гуси цього дня полетять, то на Покрову буде мороз, а ні – зима прийде пізніше.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору