ЖИТТЯ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у вересні

Домівка – місце затишку та комфорту. На Переяславщині є варіанти квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом.

На сайтах оголошень часто шукають нерухомість. Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець вересня для своїх читачів підібрав Інформатор, Дослідили для цього ресурс olx.

ДВОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК В ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається великий двоповерховий затишний будинок. Побудований із піноблоків, утеплений пінопластом, дах покритий металочерепицею. Планування житла, гарно продумане та функціональне. Інтер’єр – простий та затишний. На першому поверсі розміщені: веранда, одна житлова кімната, котельня, санвузол та велика кухня. Кухня поділена на робочу та відпочинкову зони. На другому поверсі розміщені: коридор, три роздільні житлові кімнати, гардеробна та сумісний с/в. До будинку підведені всі комунікації. На території подвір’я збудовані: сарай, гараж, погріб.

Будинок має два поверхи

У будинку розміщені 4 кімнати

Площа оселі 137, 20 кв. м

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 137,20 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 3 мільйони 030 тисячі 851 гривні

БУДИНОК У ВЕЛИКІЙ КАРАТУЛІ

У Великій Каратулі (Переяславська ТГ) продається житловий будинок. Опалення – індивідуальне газове. Наявні комунікації: газ, електрика. Поряд з будинком прокладена асфальтована дорога. На території подвір’я розміщені два гаража, погріб та літня кухня.

У Великій Каратулі продається житловий будинок

Ціна будинку 739 тисяч 232 гривні

Площа – 92,50 кв. м

Розміщення: с. Велика Каратуль (Переяславська ТГ)

Площа: 92,50 кв. м

Кількість кімнат: 8

Ціна: 739 тисяч 232 гривні

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається просторий великий світлий будинок в тихому районі. Будинок на 2 входи, є велике цокольне приміщення. На подвір’ї є сад, город, гараж, господарське приміщення. Все придатне для життя та користування. Наявні комунікації: електрика, газ, асфальтована дорога, центральний водопровід, центральна каналізація. З побутової техніки є холодильник, духова шафа, плита. Поруч розташовані магазин та кіоск.

Продається чотирикімнатний будинок у Переяславі

На подвір’ї є сад, город, гараж, господарське приміщення

У будинку наявні всі комунікації

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 95 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 1 мільйон 683 тисячі 463 гривні

Нагадаємо, що ми розповідали, де шукати роботу на Переяславщині. Детальніше дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору