ЖИТТЯ

Погода на 30 вересня: у Переяславі й надалі сяятиме сонце

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 24 градуси.

У суботу, 30 вересня, у Переяславі весь день буде сонячно. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 13 градусів тепла. Максимальна пообіді – 24 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-2 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 39 та 82 відсотками протягом доби. Тривалість дня 30 вересня – 11 годин 44 хвилини. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:51, а захід – о 18:35.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1892 році – 25,6 градуса тепла, а найнижчу в 1936-му – 0,7 градуса тепла.

Народні прикмети:

Люди цього дня спостерігали за журавлями: якщо вони полетять, то на Покрову буде мороз, а ні, то зима буде пізньою. З цього часу можна чекати перші заморозки у повітрі нижче мінус 2 градусів. У цей день може бути як дощова і холодна погода, так і ясна, сонячна.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору