ЖИТТЯ

“Дніпро” та “Матадор” проведуть репетицію фіналу: анонс 3 туру Кубка Переяславщини з футболу

Яготин чи “Бурти”? Хто стане останнім півфіналістом Кубка Переяславщини з футболу?

30 вересня відбудеться третій (останній) тур групового етапу Кубка Переяславщини з футболу. Вже визначилися троє із чотирьох півфіналістів: “Дніпро” (Дівички), “Матадор” (Дем’янці) та “Переяслав”. Останню путівку в очному протистоянні розіграють Яготин та переяславські “Бурти”. Інформатор розповідає деталі.

Завершальний матч у групі А практично не має інтриги. О 16:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі “Дніпро” прийме “Матадор”. Обидві команди мають по 3 очки та “залізне” місце у плей-оф. Залишилося тільки визначити, хто з них посяде перше місце у групі. Це умовно дозволяє сподіватися на простішого суперника у півфіналі. Втім, для команд групи А будь-який суперник із групи Б не має бути надто складним. Тож цей поєдинок можна вважати репетицією фіналу. Проте навряд чи на нього збиратимуть найсильніші склади і розкриватимуть всі карти перед принциповим суперником.

У групі Б Яготин та “Бурти” визначать, хто менше гідний продовжувати участь у Кубку. По суті, обидві команди мали би покинути турнір вже після групового етапу – просто пощастило з групою. Яготин ледве назбирав 11 гравців на виїзний матч із “Переяславом”, врешті програв 1:2. “Бурти” взагалі не змогли зібратися на той же “Переяслав” і отримали технічну поразку. Це реально дико для турніру, де кожне очко надважливе. Підсумувати це могла б ще й технічна поразка однієї з команд у вирішальному матчі за право зіграти у півфіналі. Ото сміху було б. Матч у Яготині розпочнеться о 13:30.

А рівень “Переяслава” із такими суперниками визначити вкрай важко. Але, здається, що з часів чемпіонату нічого суттєво не змінилося. Так, “Переяслав” здатен обіграти і “Дніпро”, і “Матадор, що робив у першому колі (3:2 та 3:1 відповідно), однак все ж коли цим командам справді було необхідно перемагати, вони це робили із “Переяславом”. Півфінал – це саме той випадок, коли програвати ніяк не можна.

Зараз становище у групах таке:

Група А

  • “Дніпро” – 1 матч – 1 перемога – 3 очки – 3:0 за м’ячами
  • “Матадор” – 1 матч – 1 перемога – 3 очки – 3:2
  • Вовчків – 2 матчі – 2 поразки – 0 очок – 2:6

Група Б

  1. “Переяслав” – 2 матчі – 2 перемоги – 6 очок – 5:1
  2. Яготин – 1 матч – 1 поразка – 0 очок – 1:2
  3. “Бурти” – 1 матч – 1 поразка – 0 очок – 0:3

Нагадаємо, що Вовчків (Переяславська ТГ) першим вилетів із Кубка. Він програв “Матадору” 2:3, а “Дніпру” – 0:3.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору