ЖИТТЯ

Зустріч із телеведучою, битва кулешів та мультвечір: як провести найближчі дні у Переяславі

Не знаєте, як провести найближчі дні? Розповідаємо про цікаві заходи, які організовують у Переяславі.

Осінь продовжує радувати сонцем та теплом. А у Переяславі не втрачають такої можливості та організовують цікаві заходи. Деякі з них відбудуться вже найближчими днями. Можна буде завітати на зустріч із журналісткою, теле- та радіоведучою Катериною Соляр, а також на смачну битву козацьких кулешів у музеї просто неба та перегляд мультфільму в парку Шевченка. Інформатор зібрав анонси на 29 вересня-2 жовтня.

МУЛЬТВЕЧІР

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 29 вересня, 19:15

Ціна: безкоштовно

Поки погода дозволяє насолоджуватися теплими днями, запрошуємо на родинний вечір мультиплікації на великому екрані, адже мультики – це диво для дітей та дорослих. Беріть родину, друзів, пледи та смаколики.

БИТВА КОЗАЦЬКИХ КУЛЕШІВ

Де: Переяслав, вулиця Літописна, 61 (музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини)

Коли: 1 жовтня, 11:00

Ціна: вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

У неділю в музеї просто неба буде цікаво та гамірно. Там зустрічатимуть свято Покрови Пресвятої Богородиці битвою козацьких кулешів.

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Де: Приміщення фондів НІЕЗ “Переяслав”, вулиця Шевченка, 6

Коли: 2-4 жовтня, з 10:00 до 16:00

Ціна: за попереднім записом за телефоном (066)177-70-28

Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав” запрошує на цікаві майстер-класи, на яких ви зможете створити різні композиції: “яблунька”, “літній букет”, “віконечко”, “осінній вінок”, “їжачок”, хатній оберіг, прикрасу-магніт, прикраси із солоного тіста тощо.

ЗУСТРІЧ ІЗ КАТЕРИНОЮ СОЛЯР

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, майданчик навпроти головного входу

Коли: 2 жовтня, 15:00

Ціна: безкоштовно

У понеділок у рамках проєкту “Платформа можливостей” в університету відбудеться зустріч з українською журналісткою, теле- та радіоведучою, відеоблогеркою Катериною Соляр. Проведуть її просто неба – на майданчику навпроти головного входу в університет, біля погруддя Григорію Сковороді. У разі раптових примх погоди зустріч перенесуть у 114-ту аудиторію університету, у разі повітряної тривоги – в укриття корпусу №1. Гостя розповість про життя та професію, секрети стресостійкості та ораторства, відповість на всі запитання присутніх.

Нагадаємо, що у Переяславі нещодавно провели благодійний мотозліт байкерів. Вшановували пам’ять захисників та збирали гроші для ЗСУ. Репортаж – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору