ЖИТТЯ

На Переяславщині 1 та 2 жовтня може не бути світла: де саме та чому

На Переяславщині протягом двох днів можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 1 та 2 жовтня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Пологах-Чобітьках, Строкові, Єрківцях, Ковалині та Соснові. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у неділю, 1 жовтня, з 11:25 до 20:00:

  • у Переяславі – на вулиці Набережній;
  • у Строкові (Студениківська ТГ) – на вулиці Центральній;
  • у Пологах-Чьобітьках (Ташанська ТГ) – на вулицях Польовій, Жовтневій, Переяславській, Радянській, Горького, Молодіжній, 2 Польовій.

У понеділок, 2 жовтня, з 9:00 до 19:00:

  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Миру, Жовтневій, Набережній, Горького, Східній, Березовій, Сонячній, Озерній, Новій, Ферапонтовій, Мисливській, Місячній, Польовій, Весняній, Пасічній, Зоряній;
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Каласовка, Хвойовій, Центральній, Москаленка, Хутірській, Гірській, Дригучій, Артюхова, Поліській, Садовій, Шевченка, Дружби, Новомирській, Молодіжній, Шкільній, Солов’їній, Польовій, 1-5 провулках Москаленка;
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулиці Новомарківській;
  • у Переяславі – на вулиці Набережній.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадаємо, що ми традиційно наприкінці порівняли ціни у супермаркетах Переяслава. Де вигідніше купувати у вересні, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору