ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль в’їхав у дерево: двоє чоловіків загинули на місці

Як минуло 1 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:28. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що в його квартирі пошкодили двері, він сам знайшов порушників. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:57. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Kia Sportage та Volkswagen. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

13:15. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що автівка ВАЗ в’їхала в його огорожу та покинула місце події. Триває перевірка.

14:15. Переяслав. Жінка поскаржилася, що з її банківських карток хтось зняв 5 тисяч 300 гривень. Звернулася для інформування.

18:59. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що жителі села виявили, що в лісі хтось вирубав 10 сосен, частину з них вже вивезли. За цим фактом триває перевірка.

2 жовтня, 0:45. Переяслав. Daewoo Nexia в’їхало у поліцейське авто, яке стояло на місці, водій втік. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

0:59. Переяслав. Чоловік повідомив, що під час комендантської години працював один із закладів відпочинку. Правоохоронці порушень тиші не виявили.

4:10. 47-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро, біля Переяслава. Надійшло повідомлення про смертельну ДТП. Авто ВАЗ-2106 зіткнулося із деревом. Загинули двоє чоловіків 1996 р.н. та 1983 р.н. На місці працюють слідчі.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 30 вересня поліції поскаржилися, що на центральній площі Переяслава лунає російська музика. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору