ЖИТТЯ

Поліції поскаржилися, що на центральній площі Переяслава лунає російська музика

Як минули 29 та 30 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 та 30 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 42 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

29 вересня, 9:10. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1987 р.н., у якого при поверхневій перевірці знайшли наркотики. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:21. Переяслав. Поліціянти зупинили вантажівку ЗІЛ, водій якої перевозив деревину без відповідних документів. Правоохоронці зібрали матеріали, триває перевірка.

23:11. Переяслав. Заявник повідомив, що п’яний чоловік без футболки кидається на перехожих. Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання алкоголю в заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль).

30 вересня, 8:14. Переяслав. Поліції повідомили, що на березі Дніпра чоловіки розставляють рибальські сітки. Обстеживши територію, правоохоронці нікого не виявили.

12:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що до його будинку, де зараз ніхто не живе, проникла якась жінка, попередньо, нічого не викрала та слідів злому немає. За цим фактом триває перевірка.

21:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на центральній площі лунає російська музика. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з людьми, які її слухали. Після цього вони розійшлися по домівках.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Дівичках (Дівичківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 28 вересня на Переяславщині на заводі чоловікові під час роботи відірвало руку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору