ЖИТТЯ

На Переяславщині на заводі чоловікові під час роботи відірвало руку

Як минуло 28 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:33. Переяслав. На блокпосту при перевірці документів у чоловіка 1977 р. н. поліціянти у базі виявили, що він перебуває у розшуку через засудження, не пов’язане з позбавленням волі. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

9:11. Переяслав. Жінка повідомила, що з її колодязя зникла автоматична установка. За цим фактом триває перевірка.

13:25. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що із магазину косметики викрали станок для гоління. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

19:29. Ковалин (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на стадіоні побили 15-річного хлопця. За цим фактом триває перевірка.

21:07. Переяслав. Жінка поскаржилася, що у неї викрали тисячу гривень, запідозрила свого племінника. Згодом повідомила, що сталось непорозуміння, у ситуації розібрались самостійно.

21:27. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на заводі працівник 1986 р.н., очищуючи транспортер для сушіння кукурудзи, отримав тілесні ушкодження у вигляді ампутації лівої руки на рівні передпліччя. Зараз постраждалий перебуває у лікарні. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 вересня у Переяславі дві жінки перерахували півтори тисячі та 3 тисячі 500 гривень за квіти, але не отримали їх. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору