ЖИТТЯ

У Переяславі дві жінки перерахували 1500 та 3 тисячі 500 гривень за квіти, але не отримали їх

Як минуло 27 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:04. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що на пішохідному переході її ледь не збив автомобіль Москвич. Прибувши на місце події поліціянти вказаного авто не виявили, продовжили патрулювання.

10:52. Переяслав. Чоловік повідомив, що вночі з під’їзду викрали велосипед. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:05. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в супермаркеті жінка розрахувалася фальшивою купюрою номіналом 200 гривень. Поліціянти відібрали заяву та пояснення. З’ясували, що купюра була сувенірною, а покупчиня просто переплутала. Претензій ніхто ні до кого не має.

15:12. Студеники (Студениківська ТГ). Повідомили, що чоловік 1981 р.н., намагався покінчити життя самогубством шляхом вживання яду від жуків. Відомо, що потерпілий вів аморальний спосіб життя та зловживав алкоголем. Розповів, що зробив це через те, що у нього померла дружина. Його доставили в реанімаційне відділення.

16:32. Переяслав. Жінка повідомила, що перерахувала 1500 гривень за квіти, але товар так і не отримала. Того ж дня, інша заявниця повідомила, що також перерахувала 3 тисячі 500 гривень за придбання квітів та не отримала їх. За цими справами правоохоронці проводять перевірки.

08:27. Виповзки (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі з господарської будівлі викрали сварку, дриль та сварку напівавтомат. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 27 вересня у Переяславі провели панахиду на могилі Михайла Сікорського. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору