ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли 15-метрова акація та суха трава: фото та відео з пожеж

На Переяславщині сталося три пожежі. Де саме та що відомо?

30 вересня о 13:26 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників у селі Гребля (Переяславська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 13:38 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава на площі 0,02 га. Локалізували пожежу о 13:45, а ліквідували о 14:02 на тій же площі. Вогонь знищив траву.

Цього ж дня о 19:40 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави у селі Єрківці на вулиці Успенській (Дівичківська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 20:08 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава на площі 0,02 га. Локалізували пожежу о 20:16, а ліквідували о 20:22 на тій же площі. Гасіння проводили підручними засобами. Вогонь знищив траву.

А 1 жовтня о 2:46 надійшло повідомлення про загоряння дерева у селі Гланишів на вулиці Покровській (Переяславська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 3:08 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить 15-метрова акація на висоті до 6 метрів. Локалізували пожежу о 3:16, а ліквідували о 3:19. Причини загоряння встановлюють.

Нагадаємо, що 28 вересня на Переяславщині також сталося кілька пожеж. Більше про це – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору