ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли дрова у людей та трава у лісі

На Переяславщині 28 вересня сталося кілька пожеж. Що відомо?

28 вересня о 15:25 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння сухої трави у Циблях (Циблівська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:47 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава та лісова підстилка на площі 0,5 га. Локалізували пожежу о 16:00, а ліквідували о 17:42 на тій самій площі. Трактором МТЗ-82 обороли ділянку, де трапилася пожежа. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 18:01 надійшло повідомлення про загоряння соломи та дров у Виповзках на вулиці Садовій (Ташанська ТГ). На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб. Рятувальники прибули на місце події о 18:17. Виявили, що горить 5 куб. метрів соснових дров.

Локалізували пожежу о 18:24, а ліквідували о 18:27. Вогонь частково пошкодив дрова. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 26 вересня на Переяславщині загорілась сушарка з кукурудзою. Деталі – за посиланням.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору