Форшмак – різноманіття для вашого раціону. Спробуйте приготувати.
У єврейську кухню закуска форшмак прийшла зі Східної Пруссії, де вона традиційно подавалася гарячою. Завдяки такій популярності форшмаку у світі зараз є величезна кількість його рецептів. Інформатор розповідає один із них – із оселедця.
Інгредієнти:
- 500 г філе оселедця
- 3 яйця пашот
- 1 маленька цибуля
- 2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
- Зваріть 3 яйця пашот. У сотейнику закип’ятіть воду, яйце розбийте у миску. За допомогою ложки зробіть в сотейник вирву та влийте яйце з миски в центр вирви. Акуратно перемішайте ложкою, щоб воно не прилипло до дна. Варіть яйце 4 хвилини, щоб білок став пружним, а жовток не встиг повністю приготуватися. Потім дістаньте шумівкою та викладіть на паперовий рушник, щоб увібралася вода.
- Почистіть цибулину та розріжте на 4 частини.
- Оселедець пропустіть через м’ясорубку. Потім пропустіть яйця пашот і цибулю. Всі інгредієнти перемішайте та заправте 2 ст. л. оливкової олії. Подавайте на грінках із чорного хліба.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.