ЖИТТЯ

На Переяславщині у двох селах горіла суха трава: пожежі погасили до приїзду рятувальників

На Переяславщині 2 жовтня сталися дві пожежі. Що відомо?

2 жовтня о 13:38 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення, що у Помоклях (Ташанська ТГ) на вулиці Новоселицькій палили сміття на городі й вогонь перейшов на ліс. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 14:05 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що пожежу погасили місцеві жителі. Вогонь знищив траву на площі 0,3 га.

Цього ж дня о 17:17 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) на вулиці Шевченка. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 17:36 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що тут загоряння також ліквідували місцеві жителі. Вогонь знищив 0,3 га трав’яного настилу.

Нагадаємо, що 1 жовтня у Переяславі палали трава, чагарник та дерево. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору