ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік викрав у магазині цукерок на 300 гривень, згодом заплатив за них

Як минуло 2 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:58. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що знайомий їй чоловік викрав з магазину товар на 300 гривень. Зазначила, що робить це не вперше. Згодом стало відомо, що чоловік повернув гроші за викрадені цукерки.

15:00. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що йому погрожують розправою двоє чоловіків. Відомо, що він має психічні розлади та неодноразово повідомляв поліції неправдиву інформацію. З чоловіком провели профілактичну бесіду.

17:21. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло звернення від жителів села про те, що їм забороняють відвідувати ліс на території Національного природнього парку “Білоозерський”. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

23:14. Переяслав. Чоловік повідомив, що невідомі йому люди біля під’їзду словесно погрожують розправою. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 2 жовтня на Переяславщині автомобіль в’їхав у дерево, двоє чоловіків загинули на місці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору