ЖИТТЯ

У вересні в Переяславі побралися 66-річні чоловік та жінка

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за вересень.

З 1 по 30 вересня у Переяславі народилося 14 немовлят, з яких 8 хлопчиків та 6 дівчаток (рік тому у вересні народилось 19 дітей). Найпоширенішими іменами для дівчаток були Єва, серед хлопчиків подібних не було. Були рідкісні імена: серед хлопчиків – Даміан, а серед дівчаток – Аделія. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 38 пар (торік у цьому ж місяці було стільки ж). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2003 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1957 р.н. та дружина 1957 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 18 років (наречений 1976 р.н. та наречена 1958 р.н.). Розірвали шлюб шість пар. Змін імен та прізвищ не було.

Минулого місяця зареєстрували 73 смерті (34 чоловіки та 39 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 94-річна жінка, а наймолодшим – 15-річний хлопець. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 96-річна жінка, а наймолодшим – 19-річний хлопець. Торік у вересні смертей було на 10 більше.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про актуальні вакансії на Переяславщині. Обирайте місце роботи за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору