ЖИТТЯ

Куди цього тижня можна сходити у Переяславі: афіша подій на 4-7 жовтня

У Переяславі найближчими днями влаштують різноманітні заходи. Куди можна сходити?

Цього тижня на Переяславщині можна цікаво та пізнавально провести час. Ви можете долучитися до лекції про фінансову грамотність, різноманітних тренінгів, коуч-сесії, відвідати концерт та завітати на виставку “Містецькі історії міста майстрів”. Інформатор зібрав актуальні анонси на 4-7 жовтня.

ТРЕНІНГ “ТІНЬ ЯК РЕСУРС”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 4 жовтня, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Альона Іващенко проведе цикл тренінгів під назвою “Тінь як ресурс”. На нього запрошують всіх хто готовий дивитись в очі власним Тіням, проходити крізь супротив та заперечення, бути автором свого життя та брати відповідальність на себе. “Пройшовши весь цикл тренінгів ви віднайдете гармонію у стосунках з собою та рідними, отримаєте заряд енергії, яка була заблокована в Тінях. На перше заняття з собою ОБОВ’ЯЗКОВО мати новий простий олівець та люстерко!”, – зазначили організатори.

КОУЧ-СЕСІЯ “ЛІДЕРСТВО. ЯК СТАТИ АВТОРИТЕТНИМ ТА УСПІШНИМ”

Де: На платформі “Zoom”, за посиланням

Коли: 5 жовтня, 12:00

Ціна: безкоштовно

Тренерка, кандидатка економічних наук, доцентка, коучиня та фасилітаторка Ірина Абрамова проведе коуч-сесія, що сприяє позитивним змінам у житті без відчуття болю на тему “Лідерство. Як стати авторитетним і успішним?”

“Коучинг – це інструмент розширення свідомості, що змінює життя без болю”, “коучинг – про розкриття потенціалу особистості з метою максимізації особистої продуктивності й ефективності”, “розвиваючи свої лідерські якості прямуємо до вершин”, – вважає тренерка Абрамова, яка не перший рік проводить корпоративні тренінги, тренінги  для молоді, індивідуальні та групові коуч-сесії, консультації тощо.

КОНЦЕРТ “ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ” ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Де: Актова зала Університету Григорія Сковороди у Переяславі

Коли: 5 жовтня, 15:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславському Університеті Григорія Сковороди проведуть тематичний концерт “Велична і могутня Україна”, присвячений силі духу українського народу і мужності її захисників. У ньому візьмуть участь студенти-волонтери, які виступали у гарячих точках Сходу України.

“Цей святковий концерт стане знаком поваги та подяки всім, хто захищає незалежність, свободу та територіальну цілісність України. Саме завдяки їхній самовідданості та мужності ми живемо, виховуємо дітей, і в кожному місті, кожному селі нашої країни завжди майорітиме синьо-жовтий прапор”, – зазначили у повідомленні.

ТРЕНІНГ “ТИ ЯК? ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА В САДУ”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, галявина поруч з пам’ятником Григорію Сковороди та дендропарком

Коли: 6 жовтня, 12:30

Ціна: безкоштовно

Психологиня університету Тетяна Кузьменко проведе тренінг “Ти як? Психологічна служба в саду”. Під час цього тренінгу ви дізнаєтеся, як знайти в собі ресурси, необхідні для подолання стресу та тривоги. Також психологиня продемонструє цікаві вправи, які допоможуть вам покращити своє психологічне благополуччя.

ТРЕНІНГ “ІНДИВІДУАЛЬНА ТА КОЛЕКТИВНА ПАМ’ЯТЬ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 6 жовтня, 15:30

Ціна: безкоштовно

Учасники тренінгу зможуть дізнатися, в чому полягає відмінність індивідуальної та колективної пам’яті, як вона формується та яким чином впливає на людей.

ВИСТАВКА “МИСТЕЦЬКІ ІСТОРІЇ МІСТА МАЙСТРІВ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея)

Коли: 7 жовтня

Ціна: безкоштовно

7 жовтня відбудеться відкриття виставки майстрів Переяславщини “Містецькі історії міста майстрів”. Вона приурочена до 8-ої річниці від дня створення творчої спілки “Мистецтво Життя” на чолі з Аллою Літковою. Відвідати її можна буде до 12 жовтня.

Нагадаємо, що до Переяслава приїздила журналістка, теле- та радіоведуча Катерина Соляр. Про що вона розповідала читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору