ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік заплатив 31 тисячу гривень за виготовлення могильного пам’ятника, але не отримав його

Як минуло 3 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:56. Переяслав. Під час профілактичних заходів правоохоронці виявили, що у кафе-барі чоловік 2001 р.н. продавав акцизні товари без ліцензії. За цим фактом триває перевірка.

13:08. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що замовив виготовлення могильного пам’ятника та заплатив 31 тисячу 100 гривень, проте замовлення не виконали. За цією справою триває перевірка.

16:25. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що працівник Національного природнього парку перебуває у нетверезому стані. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 179 (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані).

16:45. Переяслав. Жінка повідомила, що хотіла замовити телефон через Instagram-магазин та втратила понад десять тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:48. Переяслав. Надійшло повідомлення, що неповнолітні їздять на мопедах та порушують правила дорожнього руху. Прибувши на місце події та пропатрулювавши вулицю порушників не виявили. Продовжили пошуки.

18:13. Переяслав. Чоловік поскаржився, що місцеві жителі палять траву. Правоохоронці порушень не виявили, полум’я погасили. Заявник від написання заяви відмовився.

21:21. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомий хлопець двічі вдарив її у обличчя та втік. Від написання заяви та пояснень відмовилась, звернулася з метою інформування.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): всі у Переяславі.

Нагадаємо, що 2 жовтня на Переяславщині чоловік викрав у магазині цукерок на 300 гривень, згодом заплатив за них. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору