ЖИТТЯ

Погода на 5 жовтня: у Переяславі буде переважно хмарно, але без опадів

У Переяславі буде переважно хмарно. Максимальна температура – 18 градусів.

У четвер, 5 жовтня, у Переяславі протягом всього дня буде переважно хмарно. Лише зранку на небі засяє сонце. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 10 градусів тепла. Максимальна вдень – 18 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 54 та 81 відсотками протягом доби. Тривалість дня 5 жовтня – 11 годин 26 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:58, а захід – о 18:26.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1929 та 1966 році – 26,3 градуса тепла, а найнижчу в 1939-му – 2,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

Про те, коли очікувати першого снігу, наші пращури передвіщали за березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг вкриє землю пізно.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору