ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте грибний вершковий суп-пюре

Грибний вершковий суп-пюре – корисна і дуже смачна страва. Спробуйте приготувати.

Грибний вершковий суп-пюре – ніжний і м’який, має насичений та яскравий смак. Він чудово поєднується з сухариками, зеленню та ніжним пісним м’ясом. Ця страва підійде як для святкового столу, так і для повсякденної вечері. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 300 г лисичок
  • 150 г вершків
  • 3 картоплини
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 350 мл води
  • 50 г вершкового масла
  • сіль та мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Добре помийте гриби під проточною водою, зріжте капелюшки.
  2. Покладіть у каструлю лише ніжки від грибів, залийте водою і варіть 10-15 хвилин з моменту закипання.
  3. Картоплю очистьте і наріжте кубиками. Капелюшки грибів та цибулю дрібно наріжте.
  4. У сковорідці розтопіть вершкове масло і обсмажте на ній цибулю. Додайте нарізані гриби і смажте на середньому вогні постійно помішуючи до готовності грибів 5-10 хвилин.
  5. З каструлі в якій варився грибний бульйон, дістаньте ніжки грибів і покладіть нарізану картоплю. Варіть до готовності картоплі, додавши сіль та перець за смаком.
  6. У каструлю з готовою картоплею додайте обсмажені цибулю та гриби, влийте вершки і доведіть до кипіння.
  7. Суп-пюре помістіть у блендер. Подавайте гарячим, додавши обсмажені гриби, зелень або сухарики.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору