ЖИТТЯ

На Бориспільщині викрили шахрайку, яка “здавала в оренду” неіснуюче житло

На Бориспільщині жінка здавала в оренду неіснуюче житло. Після отримання грошей не виходила на зв’язок.

На Бориспільщині жінка виставляла на інтернет-платформах неправдиві оголошення про надання в оренду квартир в різних містах країни. Використовувала для цього фотографії чужих осель. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

При спілкуванні з шахрайкою постраждалі отримували повідомлення з номером банківської карти для внесення передоплати. Після проведення фінансової операції зловмисниця припиняла комунікацію із жертвами та не виходила на зв’язок.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили фігурантку. Нею виявилася 23-річна жителька Бориспільщини. Наразі поліцейські перевіряють зловмисницю на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території Київської області.

За фактом шахрайства слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 190 ККУ (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). Обвинуваченій загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Нагадаємо, що на Переяславщині вантажівка наїхала на чоловіка, який сидів на дорозі. Той загинув на місці.

Фото: Facebook-сторінка патрульної поліції Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору