ЖИТТЯ

На Переяславщині вантажівка наїхала на чоловіка, який сидів на дорозі: він загинув на місці

Як минули 8 та 9 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 та 9 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8 жовтня, 17:44. Переяслав. Чоловік повідомив, що сусід викрав з його двору радіатор. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

19:10. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що водій 1972 р.н. із села Козлів (Студениківська ТГ) на вантажівці ГАЗ-3309 на неосвітлювальній ділянці дороги вчасно не помітив чоловіка, який сидів на дорозі, та наїхав на нього. Від отриманих тілесних ушкоджень той загинув на місці. Тіло відправили на судово-медичну експертизу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

9 жовтня, 10:16. Переяслав. Заявник поскаржився, що йому зателефонували та представилися працівниками банку. Після цього протягом 5 днів з його карти зникало по 200 гривень. Ця інформація не підтвердилася.

13:34. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що їй зателефонували та представились працівниками кібербезпеки банку. Сказали, що хтось зламує її особистий кабінет в банку та знімає її гроші. Мовляв, щоб зберегти їх, потрібно терміново переказати на іншу картку, запевнили, що потім гроші повернуть. Зрештою заявниця перерахувала 64 тисячі гривень. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, дві у Гайшині (Переяславська ТГ), по одній у Ковалині (Дівичківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік викрав та продав ноутбук, щоб похмелитися. Як його покарав суд, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору