ЖИТТЯ

В університеті Переяслава на виставці-ярмарку зібрали понад 38 тисяч гривень для ЗСУ

В Переяславському університеті на виставці-ярмарку зібрали понад 38 тисяч гривень для ЗСУ. 

11 жовтня в університеті Григорія Сковороди в Переяславі на традиційній виставці-ярмарку страв національної кухні та чемпіонаті зі швидкісного поїдання вареників зібрали 38 тисяч 621 гривню для Збройних сил України. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

З-поміж страв на ярмарку, які могли скуштувати сковородинівці та гості були солоні та солодкі вареники і млинці, запашні канапки й пироги з різною начинкою, домашні ковбаски, наваристий борщ соковиті голубці, справжній козацький куліш та ще багато різноманітних наїдків.

Попередньо ж, кожен з факультетів та його представників продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце та як буде закликати потенційних покупців аби акумулювати якнайбільше коштів захисникам.

Цього дня також відбувся щорічний чемпіонат зі швидкісного поїдання вареників. Участь у ньому взяли вісім студентів. Правила гри були простими – потенційний переможець мав першим з’їсти всі вареники і підняти руку догори назвавши своє ім’я. Уже за лічені хвилини стало відоме ім’я цьогорічного чемпіона – ним став представник ФПО Євгеній Кабушка.

“Спільно у цей день сковородинівцям вдалося виручити 38 621 гривню. Усі зібрані кошти будуть передані 137-му батальйону територіальної оборони, які зараз боронять нас на Сході України. Вдячні усім, хто долучився до цієї важливої справи”, – написали у повідомленні.

Нагадаємо, що у Переяславі встановлять пам’ятник Михайлу Сікорському. Хто не це виділив кошти читайте тут.

Фото: сайт Університету Григорія Сковороди у Переяславі

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору