ЖИТТЯ

На Переяславщині горіла господарча будівля, автомобіль та трава: фото та відео з місця події

На Переяславщині сталася пожежа. Горіло авто, господарча будівля та трав’яний настил.

11 жовтня о 14:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Пристромах (Студениківська ТГ) на вулиці Гордіївській. На місце події направили одне відділення 25-ї ДПРЧ міста Березань у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:07 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить господарча будівля 4х6 метрів по всій площі. Поряд з будівлею знаходяться три автомобілі, одна машина згоріла до прибуття, дві інші врятовані. О 15:10 на допомогу направили АЦ МАЗ ТА АЦ ЗІЛ 28-ДРПЧ Переяслав, а о 15:17 пожежників із АЦ ПСО Студеники. Локалізували пожежу о 15:34 на площі 24 кв. м. Пожежа у господарчій будівлі та автомобіля відбулася внаслідок загоряння трав’яного настилу.

О 15:38 до місця події прибули 2 АЦ 27-ДПРЧ Переяслав. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,6 га. В роботі допомагав трактор з плугами, також працювало відділення АЦ ПСО Студеники. Локалізували пожежу о 15:55.

О 16:11 ліквідували пожежу господарчої будівлі на площі 24 кв. м. та трав’яного настилу на площі 0,6 га. Внаслідок пожежі повністю знищена покрівля господарчої будівлі по всій площі. Також, згоріло авто Volkswagen T4 та пошкоджено господарський інвентар. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 9 жовтня у Переяславі загорілася трава, через сильний вітер вогонь поширився на площі майже 3 гектари. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору