ЖИТТЯ

Пошкоджені хрести, наркотики та шахрайство: як минуло 11 жовтня для поліції Переяслава

Як минуло 11 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:03. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що на кладовищі пошкоджені пам’ятники та хрести, погнуті гробниці. Підозрює двох місцевих мешканців. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

11:27. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Volkswagen та ВАЗ. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

16:34. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки невідомі шахрайським шляхом зняли 1 тисячу 411 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

20:55. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що з будинку зникли 18 тисяч 520 гривень. У крадіжці підозрює свого хлопця. За цим фактом триває перевірка.

21:59. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліцейські зупинили чоловіка 1984 р.н. у якого при поверхневому обшуку виявили 2 грами наркотичної речовини “солі”. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

22:23. Переяслав. Заявник повідомив, що зустрів 64-річну жінку, яка заблукала. Правоохоронці доставили її додому.

Нагадаємо, що 10 жовтня на Переяславщині шахраї ошукали жінку на понад 60 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору