ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї ошукали жінку на понад 60 тисяч гривень

Як минуло 10 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:37. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що з двох її банківських карток хтось шахрайським чином зняв 16 тисяч гривень та 48 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:44. Переяслав. Надійшло повідомлення, що під час проведення профілактичних заходів у кафе виявили продаж алкогольних та тютюнових виробів без ліцензії. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами” із “від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян” до “від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”).

11:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що 5 днів тому зникла її донька 1991 р.н. Вона пішла з дому та не повернулась. Телефон увімкнений, але на дзвінки не відповідає. Раніше могла не з’являтися по декілька днів. Тривають пошукові заходи.

12:55. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що власник продуктового магазину погрожував, що прийде із своїми хлопцями та її з дитиною ніхто не знайде.

17:52. Переяслав. Заявник повідомив, що палять сміття та відчувається сильний сморід. Багаття загасили, претензій ніхто ні до кого не має.

Нагадаємо, що 8 жовтня на Переяславщині вантажівка наїхала на чоловіка, який сидів на дорозі, він загинув на місці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору