ЖИТТЯ

На Переяславщині зіткнулися Kia Sportage та Opel Astra: водій та пасажирка потрапили до лікарні

Як минуло 12 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 40 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:48. Гайшин (Переяславська ТГ). Поліціянти виявили, що на полі хтось незаконно обробляє комбайном та двома вантажівками земельну ділянку. За цією справою проводять перевірку.

13:06. Чирське (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього на подвір’ї викрали мопед Delta. Правоохоронці встановили, що транспортом заволодів житель села Велика Каратуль (Переяславська ТГ) 1986 р.н. Відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

15:33. Переяслав. Заявник поскаржився, що обмінював у закладі 100 гривень, але одну 50-гривневу купюру отримав сувенірну. Обміняти на справжню відмовлялися. Врешті конфлікт врегулювали мирно.

16:32. Траса Бориспіль-Дніпро, біля села Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП. За попередніми даними, водій Kia Sportage, житель Кіровоградської області 1989 р.н., виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням переяславця 1965 р.н. Внаслідок ДТП водія Opel та його пасажирку доставили до лікарні. У чоловіка діагностували закритий перелом зап’ястя, садину голови, у жінки – множинні забої, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:40. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік забризкав своєму батьку очі із перцевого балончика. Той отримав хімічний опік обох очей. Йому надали медичну допомогу, від госпіталізації відмовився. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Шевченковому (Ташанська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині на кладовищі пошкодили пам’ятники, хрести та погнули гробниці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору