ЖИТТЯ

На Переяславщині поліцейські зупинили чоловіка зі свіжозірваними коноплями

Як минуло 14 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:51. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen та Daewoo Lanos. Ніхто не постраждав. Водії розібрались самостійно – склали європротокол.

13:35. Переяслав. Заявниця повідомила, що до її будинку вдерлися та викрали велосипед. Запідозрила чоловіка, який живе у сусідньому будинку. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

15:07. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Правоохоронці зупинили чоловіка 1998 р.н., який мав при собі свіжозірвані рослини конопель. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:25. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Lanos та Nissan. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

19:26. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що з її будинку викрали мобільний телефон, запідозрила знайомого, який був у неї в гостях. Поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

22:36. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його будинку викрали газову плиту, запідозрив родичів. Виявилося, що її забрала колишня дружина заявника, оскільки плита – спільно нажите майно під час їхнього подружнього життя.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 жовтня на Переяславщині водій на Audi Q7 перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліції. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору