ЖИТТЯ

На Переяславщині водій на Audi Q7 перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліції

На трасі Київ-Харків автомобіль перевищив швидкість. Його зупинили патрульні. 

13 жовтня близько 15:00 патрульні поліції Київської області зафіксували автомобіль Audi Q7, який рухався трасою Київ-Харків зі швидкістю 167 км/год., що є порушенням швидкісного режиму. Водій не виконав вимогу правоохоронців зупинитися. Зрештою його зупинив інший екіпаж. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

Зафіксували порушення на 94-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля території Студениківської громади. Патрульні подали водію знак про зупинку транспортного засобу сигнальним диском з червоним сигналом, однак керманич не виконав вимогу поліцейських та поїхав далі. Проте на 77-му кілометрі тієї ж автодороги його зупинили інші патрульні.

Правоохоронці склали на водія протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейських) та винесли постанову за ч. 4 ст. 122 КУпАП (Перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/год).

Нагадаємо, що у Переяславі жінка обікрала знайому, а сусідка увірвалася до квартири, щоб посваритися. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору