ЖИТТЯ

У Переяславі жінка обікрала знайому, а сусідка увірвалася до квартири, щоб посваритися

Як минуло 13 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:18. Переяслав. Заявник повідомив, що кілька днів тому у його дружини знайома викрала з гаманця банківську картку. За цим фактом триває перевірка.

21:06. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Toyota та Mazda 6. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

14 жовтня, 0:42. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусідка проникла до її квартири, свариться та розпускає руки через те, що, мовляв, шумить її дитина. За цією справою правоохоронці відібрали матеріали та провели профілактичну бесіду.

1:25. Переяслав. Заявник повідомив, що знайомі висадили його з авто, а він не розуміє, де перебуває. За цим фактом триває перевірка.

1:58. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилася, що хтось вимкнув світло у її квартирі, грюкає у двері та кидається у них картоплею. Згодом у телефонній розмові повідомила, що вже все спокійно, тож наряду не потребує.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 жовтня на Переяславщині зіткнулися Kia Sportage та Opel Astra, водій та пасажирка потрапили до лікарні. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору