ЖИТТЯ

“Матадор” у серії пенальті виграв кубок Переяславщини з футболу

“Матадор” виграв кубок Переяславщини з футболу. Як це було?

Дем’янецький “Матадор” виграв кубок Переяславщини з футболу. У фінальному матчі на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі 14 жовтня він переміг Яготин. Основний час завершився із рахунком 0:0, а у серії пенальті дем’янчани були бездоганними – 5:3. Про це повідомляє Інформатор.

Сам матч відверто не вдався. Команди, здається, побоювалися одна одну, тому рідко атакували великими силами. Яготинці виділялися кількома індивідуально сильними футболістами, які здатні були вирвати для своєї команди перемогу. Рідкісні моменти виникали, коли хтось брав на себе ініціативу. Але, власне, команди у них цього дня не було. Про якийсь малюнок гри говорити нічого.

“Матадор” же вже традиційно цього року збивався на лонгболи. Зате у захисті відпрацьовував максимально самовіддано та практично безпомилково. Й будьмо чесними, саме після ударів гравців “Матадора” кілька разів м’яч влучав у каркас воріт суперника. Але все ж не можна сказати, що дем’янчани награли на перемогу за 90+ хвилин. 0:0 – закономірний, хоча й дивний для районного футболу (цього сезону так матч завершився вперше) результат.

Яготин втратив свою перемогу в серії пенальті вже у першому ударі. Його парирував голкіпер “Матадора” Роман Рижик. Далі всі били безпомилково. А вирішальний постріл виконав Петро Коханець – спокійно перехитрив воротаря.

Звичайно, невдовзі всі забудуть максимально нудну гру, від якої реально хотілося спати та пошвидше завершити. Однак те, що “Матадор” уперше виграв кубок Переяславщини з футболу, залишиться в історії. Команда за багато років існування безперечно цього заслужила. Яготин же у цьому турнірі показав себе не просто гідним суперником, а справді одним із фаворитів – ніяк не слабшим від  дівичківського “Дніпра” чи “Матадора”.

Зазначимо, що “Матадор” після перемоги над Вовчковом (Переясласька ТГ) 3:2 та поразки від “Дніпра” посів друге місце у своїй групі. А у півфіналі розгромив “Переяслав” 5:1. Яготин також завершив груповий етап другим: програв “Переяславу” 1:2 та переміг переяславські “Бурти” 4:0. У півфіналі він був сильнішим за “Дніпро” – 3:2.

Нагадаємо, що чемпіонат Переяславщини з футболу цього року виграв “Дніпро”. Огляд останнього туру – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору