ЖИТТЯ

На Переяславщині люди втрачають гроші через шахраїв: які випадки зафіксувала поліція 15 жовтня

Як минуло 15 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:19. Траса Київ-Харків, біля села Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП за участі авто Volkswagen. Постраждалих не було. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що позичив знайомій 3 тисячі гривень, однак вона не повернула гроші до кінця вересня, як домовлялися, і не виходить на зв’язок. Звернувся для інформування.

16:25. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що його побили двоє невідомих та забрали телефон. Поліціянти склали на нього адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

21:41. Ташань (Ташанська ТГ). Жінка сповістила, що їй у Instagram надійшло повідомлення зі сторінки подруги з проханням позичити грошей. Вона переказала на вказану картку понад 10 тисяч 407 гривень, а згодом дізналась, що сторінку подруги зламали і це не вона надсилала повідомлення. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

22:46. Переяслав. Чоловік поскаржився, що замовив через Instagram спортивний костюм та заплатив за нього на пошті 2 тисячі 755 гривень. Згодом відправив його назад, бо не підійшов за розміром. Продавець обіцяв замінити костюм, але перестав виходити на зв’язок. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 14 жовтня на Переяславщині поліцейські зупинили чоловіка зі свіжозірваними коноплями. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору