ЖИТТЯ

Погода на 17 жовтня: у Переяславі буде сонячно, але холодно

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 10 градусів.

У вівторок, 17 жовтня, у Переяславі вранці буде хмарно з проясненнями, а потім весь день сяятиме сонце. Мінімальна температура повітря буде вранці – 5 градусів тепла. Максимальна вдень – 10 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 60 та 88 відсотками протягом доби. Тривалість дня 17 жовтня – 10 годин 41 хвилина. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:17, а захід – о 18:01.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1990 році – 20,3 градуса тепла, а найнижчу в 1976-му – 5,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

З цього часу посилюється холод. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше увійде у свої права зима; а рання зима частіше за все настає, якщо довго не було першого снігу.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору