ЖИТТЯ

На Переяславщині “тяжко хворий” шахрай заволодів чужими грошима

Як минуло 16 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:47. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік не хоче виселятися з готелю та оплачувати за прожитий там термін. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

13:26. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що хтось зняв з її картки 64 тисячі 947 гривень. За цим фактом триває перевірка.

13:44, 13:50, 13:58. До поліції надійшло три повідомлення, що у Циблях (Циблівська ТГ), Вінинцях (Циблівська ТГ) та Переяславі шахрай вводив в оману чоловіків. Він повідомляв, що тяжко хворий та заволодівав їхніми грошима (2 тисячі, 300 та 2 тисячі гривень відповідно). За цими справами відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа). Триває перевірка.

16:00. Переяслав. Жінка повідомила, що замовила через інтернет взуття за 1 тисячу гривень та провела повну передоплату. Посилка мала прийти через два тижні, проте товар досі не отримала. Звернулась для інформування.

16:01. Переяслав. Заявниця повідомила, що з магазину чоловік викрав туалетну воду. Правоохоронці встановили, що це зробив переяславець 1995 р.н. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині люди втрачають гроші через шахраїв. Які випадки зафіксувала поліція 15 жовтня, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору