ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік обікрав кав’ярню та віддав борг: його посадять на 5 років

У Переяславі раніше судимий чоловік викрав із кав’ярні гроші. Як його покарав суд?

22 серпня близько другої ночі чоловік проник до кав’ярні у Переяславі. З-під барної стійки викрав 3 тисячі 650 гривень. 11 жовтня справу розглянули у суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду.

Обвинувачений, якого раніше судили за крадіжку та наркотики, повністю визнав свою провину у вчиненні злочину під час судового засідання. Зазначив, що того дня, перебуваючи у реабілітаційному центрі Переяслава, прокинувся о першій ночі, зайшов до будівельного приміщення центру, взяв фомку (ломика) і направився до автостанції. Помітивши кав’ярню та переконавшись, що його ніхто не бачить, фомкою відтиснув металопластикові двері і проник всередину. Викрав гроші та згодом перерахував на картку особі, якій був винен.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) та призначив йому 5 років позбавлення волі. Вважає таке покарання необхідне й достатнє для його виправлення та попередження нових злочинів. При цьому чоловік має покрити державі витрати у сумі 1 тисяча 673 гривні на залучення експертів.

Вирок можна оскаржити в Київському апеляційному суді протягом 30 днів з дня його винесення.

Нагадаємо, що на Переяславщині шахрай обіцяв жінкам, що вилікує від алкоголізму та поверне з полону їхніх чоловіків. Як його покарав суд, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору