ЖИТТЯ

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув Сергій Стратієнко із Переяслава

Чергова гірка звістка з фронту прийшла на Переяславщину. Загинув Сергій Стратієнко.

18 жовтня під час виконання бойового завдання в районі міста Красногорівка на Донеччині, загинув стрілець помічник гранатометника Сергій Стратієнко. Про це у Facebook повідомив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, передає Інформатор.

Сергій Олександрович був призваний на службу в липні 2023 року через мобілізацію. Він приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави в умовах військової агресії росії проти України.

“Це велика втрата для його родини, друзів, нова біль нашої громади і всієї країни, яка день у день втрачає кращих синів і доньок у цій війни. Віддаючи своє серце та життя на захист рідної країни, Сергій Стратієнко виявив справжню відданість своїй Батьківщині. Ми висловлюємо щире співчуття його рідним і близьким у цей важкий час”, – написав мер.

Про дату та місце прощання із захисником стане відомо згодом.

Нагадаємо, що у Переяславі попрощалися із Володимиром Поліщуком, він загинув на Донеччині. Репортаж із похорону – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору